Chapter/Hoofdstuk 7

Spanish angels / Spaanse Engelen

[Gabon&Equatoriaal Guinea, 2013]

[...]
Now that I’m walking behind her, I can take a closer look at the woman. Her legs seem even longer than they really are because of the black miniskirt she is wearing and the stilettos pushing her heels upward. Her body is undeniably graceful. Caramel-coloured and slim built. Long, black hair that almost touches her bottom. The exotic attraction of a woman of mixed descent. I follow her across the car park of the CKDO, Libreville's biggest shopping mall. Her hips make a continuous circular movement. Sometimes she stops and turns her head towards me; her black eyes urge me to follow and she makes a small gesture with her fingers whenever she thinks I’m hesitating.She directs me to a black car with tinted windows. She unlocks the doors, chases a white poodle from the seat and gets behind the wheel. I take the passenger seat. After we close the doors, she turns to me and bends over, making her breasts fall halfway out of her black blouse. Despite the air conditioning blowing icy coolness through her car at full blast, I feel myself getting increasingly hot.

[...]

[...]Nu ik achter haar loop, kan ik de vrouw beter in me opnemen. Haar benen lijken nog langer dan ze zijn door de zwarte minirok die ze draagt en de stilettohakken die haar hielen de hoogte induwen. Haar lichaam is ontegenzeggelijk sierlijk. Lichtbruin en slank gebouwd. Lang, zwart haar dat bijna haar billen raakt. De exotische aantrekkingskracht van de vrouw van gemengde afkomst. Gewillig loop ik achter haar aan over het parkeerterrein van de CKDO, de grootste shoppingmall van Libreville. Haar heupen maken een voortdurende cirkelbeweging. Soms stopt ze even en draait haar hoofd naar me toe: haar zwarte ogen manen me te volgen en ze maakt een klein gebaar met haar vingers als ze denkt dat ik even aarzel.

Ze dirigeert me naar een zwarte, geblindeerde auto. Ze ontgrendelt de portieren, jaagt een wit poedeltje van de stoel en gaat achter het stuur zitten. Ik neem plaats op de passagiersstoel. Nadat we de portieren hebben dichtgedaan, draait ze zich naar me toe en buigt ze voorover, waardoor haar borsten half uit haar zwarte blouse vallen. Ondanks de airco die op volle toeren ijzige koelte door haar bolide blaast, voel ik het steeds warmer worden.

[...]